Ανοιγόμενες σίτες | Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας & Σίτες Προστασίας
 
 

Ανοιγόμενες σίτες Xpanda Hellas

Η ανοιγόμενη σίτα , μονόφυλλη ή δίφυλλη , διατίθεται στην αγορά σε όλες τις αποχρώσεις του RAL καθώς και απομίμησης ξύλου. Περιέχει μεντεσέ ελατηρίου και μαγνήτη ή βουρτσάκι..

Σ΄αυτή τη σίτα μπορεί να τοποθετηθούν 2 είδη πανιού , το υαλόνημα ή το πανί αλουμινίου , το οποίο έχει περισσότερο αντοχή στο χρόνο. Στις κλασσικές βαφές του άσπρου και καφέ δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση , παρά μόνο στις RALαποχρώσεις και κατόπιν παραγγελίας .

 

Αυτός ο τύπος σίτας έχει δικό του κάσωμα στο πλαίσιο της πόρτας. Κλειδώνει μαγνητικά και διαθέτει ς μεντεσέδες για σταθερότητα και μηχανισμό επαναφοράς ελατηρίου για αυτόματο κλείσιμο κατά την είσοδο ή έξοδο.

ανοιγόμενες-σίτες
Ανοιγόμενες σίτες Xpanda Hellas

 

Οι σίτες για πόρτες και παράθυρα χαρίζουν προστασία στους χώρους χωρίς να δημιουργούν αισθητικά προβλήματα.
Δίνουν την ελευθερία του αερισμού των χώρων και εμποδίζουν κάθε εισβολή από μύγες,κουνούπια,πεταλούδες και κάθε έντομο. Επίσης εμποδίζουν και τα έρποντα ζωύφια όπως σαύρες,κατσαρίδες,κ.α.

Οι σίτες επίσης λειτουργούν και σαν φίλτρα αφού προστατεύουν τους χώρους από σκόνη,χώμα,φύλλα,χνούδια κ.α. που δημιουργούν προβλήματα αλλεργιών αφήνοντας το περιβάλλον καθαρό.

Η συντήρηση της σίτας όταν χρειαστεί γίνεται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.
Μπορείτε όμως να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της σίτας σας φροντίζοντας να διατηρείτε καθαρούς τους οδηγούς από σκόνη ή ξένα σώματα (όπως φύλλα ξερά) καθαρίζοντάς με νερό.
Οι σίτες δε σαπίζουν, ενδείκνυται όμως να μην αφήνετε το νερό να παραμένει μετά τον καθαρισμό στους οδηγούς.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης