Κάθετες σίτες | Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας & Σίτες Προστασίας
 
 

Κάθετες σίτες Xpanda Hellas

Η σίτα κάθετης κίνησης σε πόρτες και παράθυρα διατίθεται στο εμπόριο μόνο για επαγγελματίες αλουμινάδες σε μορφή 6μετρης μπάρας .Είναι πλήρως εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα υλικά , καθώς και με οδηγίες χρήσεως ως προς την τοποθέτηση .Το πανί που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή της είναι αμερικανικής προέλευσης φτιαγμένο από υαλόνημα , το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό για μακροχρόνια διάρκεια ζωής , ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες .

Μέσα στα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται το κομψό design καθώς και ότι είναι λειτουργική στη χρήση της .Είναι ετοιμοπαράδοτη σε χρώμα λευκό και καφέ και μπορεί να βαφτεί σε οποιαδήποτε RAL απόχρωση με μία μικρή επιπλέον χρέωση βαφής , κατόπιν πάντα παραγγελίας .Οι σίτες κάθετης κίνησης είναι η ιδανική λύση για παράθυρα ανοιγόμενα και μικρά κουφώματα καθώς είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και οικονομική.

Η κίνηση της γίνεται από ένα κορδόνι εύκολα και γρήγορα.

κάθετες-σίτες
Κάθετη σίτα

 

 

 

Οι σίτες για πόρτες και παράθυρα χαρίζουν προστασία στους χώρους χωρίς να δημιουργούν αισθητικά προβλήματα.
Δίνουν την ελευθερία του αερισμού των χώρων και εμποδίζουν κάθε εισβολή από μύγες,κουνούπια,πεταλούδες και κάθε έντομο. Επίσης εμποδίζουν και τα έρποντα ζωύφια όπως σαύρες,κατσαρίδες,κ.α.

Οι σίτες επίσης λειτουργούν και σαν φίλτρα αφού προστατεύουν τους χώρους από σκόνη,χώμα,φύλλα,χνούδια κ.α. που δημιουργούν προβλήματα αλλεργιών αφήνοντας το περιβάλλον καθαρό.

Η συντήρηση της σίτας όταν χρειαστεί γίνεται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.
Μπορείτε όμως να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της σίτας σας φροντίζοντας να διατηρείτε καθαρούς τους οδηγούς από σκόνη ή ξένα σώματα (όπως φύλλα ξερά) καθαρίζοντάς με νερό.
Οι σίτες δε σαπίζουν, ενδείκνυται όμως να μην αφήνετε το νερό να παραμένει μετά τον καθαρισμό στους οδηγούς.

Όταν δεν χρησιμοποιούνται οι σίτες προτείνεται να παραμένουν μαζεμένες.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης